Hotspot Shield

Assalamualaikum semua..
Ok..tengok tajuk kat atas, Abg S nak kenalkan dengan korang semua, perisian Hotspot Shield..perisian ni, sama macam Ultrasurf..fungsinya adalah untuk 'memecahkan' firewall pejabat anda, dan melangkaui segala sekatan yang ada..contohnya, kalau tak boleh bukak youtube, facebook, nuffnang, twitter, dan SHOUTMIX sebab pejabat dah sekat (block), gunakan Hotspot Shield ni dan korang semua akan dapat bukak kembali..


Kelebihan Hotspot Shield:
Abg S gunakan Hotspot Shield ni pun sebab Abg S dah cuba macam-macam sebelum ni untuk bypass restriction sekolah..jenuh cuba Real Hide IP, Platinum Hide IP, Super Hide IP, Hide The IP, Auto Hide IP dan Hide IP NG..malangnya tiada satu pun yang berkesan melainkan Ultrasurf..

Kekurangan Hotspot Shield: Ia perlu di-install terlebih dahulu..berbanding dengan Ultrasurf yang lebih 'Green Software' iaitu tidak perlukan pemasangan (installation) dan boleh terus digunakan sebaik habis dimuat turun..kemudian, Hotspot Shield ni mengandungi iklan yang agak mengganggu jugak la kadang-kadang..kalau Ultrasurf, tiada sebarang iklan yang akan ditayangkan..namun, disebabkan Ultrasurf tak boleh lagi bukak blog
Abg S, Abg S dah tiada jalan lain melainkan pakai juga la..



Apapun, korang semua boleh cuba perisian tu dengan meng-klik link dibawah:


Klik Di Sini ---> Hotspot Shield


Related Post

Hotspot Shield long muhammad syafiq Rating: 5 Tuesday, 26 February 2013

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...