Tonton Gusti (WWE RAW, Smackdown, TNA) Secara Percuma

Adakah anda peminat gusti tidak kiralah sama ada WWE (RAW, Smackdown) atau TNA (Impact Wrestling)? Adakah anda ingin menonton setiap PPV dua syarikat terkenal ini secara percuma, contohnya WWE Elimination Chamber 2013? TNA Lockdown 2013 juga bakal berlangsung pada 10 Mac 2013. Tidakkah anda mahu menonton PPV-PPV yang sangat mengujakan ini?


Kalau ya, anda patut melawat laman/forum ini iaitu BollyRulez.net. Mungkin terdapat banyak lagi laman yang serupa, tapi sepanjang beberapa tahun mengenali forum ini, para Administrator sememangnya tidak menghampakan para penonton apabila telah memuat naik setiap acara dengan konsisten.

Contohnya setiap petang Isnin saya akan menonton WWE RAW, hari Rabu pula WWE NXT, Khamis dengan TNA Impact Wrestling manakala Jumaat dipenuhkan dengan acara Smackdown.

Buat yang masih belum menonton WWE Elimination Chamber 2013, anda boleh lawati pautan ini : WWE Elimination Chamber 2013

Terdapat pelbagai pilihan mirror untuk anda gunakan. Pautan muat turun juga ada disediakan. Jadi jangan lengahkan masa lagi. Tontonlah acara dan PPV yang anda suka, serta jangan lupa berikan pendapat anda.

******************************************************************************************************

Related Post

Tonton Gusti (WWE RAW, Smackdown, TNA) Secara Percuma long muhammad syafiq Rating: 5 Monday, 25 February 2013

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...